Nord Est Veding SRL

BabyRiki Toys

GARANTIILE PRODUSELOR

GARANTIILE PRODUSELOR

Toate produsele comercializate de catre site-ul www.Baby-Riki.ro beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor, produsele sunt noi, cu etichete, in ambalajele originale.

Lipsa de conformitate, sau viciu ascuns, inseamna ca produsul primit nu are toate caracteristicile prezentate in detalierea/specificatiile produsului,sau nu functioneaza la parametrii specificati. Pentru a beneficia de repararea/inlocuirea produsului reclamat ca neconform,  in mod gratuit ( inclusiv taxele de livrare se suporta de catre noi), trebuie sa ne transmiteti in scris la adresa de e-mail de pe site, ce problema are produsul, intr-un termen de 2 zile de la constatarea defectului/neconformitatii, dar nu mai tarziu de 14 zile de la receptionarea produsului.

In cazul in care vanzatorul/furnizorul produsului constata ca produsul reclamat ca avand o lipsa de conformitate, era de fapt conform, dar prin utilizare/depozitare improprie s-a defectat/deteriorat, poate sa solicite cumparatorului plata costurilor de transport/diagnoza/reparatii.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente si/sau piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate ( manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), patrunderea de lichide, interventia mecanica sau plastica asupra produselor

Valoarea maxima a obligatiilor comericantului fata de orice client in cazul constatarii de lipsa de conformitate, viciu ascuns, ori alt defect acoperit de conditiile generale ale garantiei de conformitate, este valoarea sumelor incasate de firma noastra de la respectivul client.

LIMITARE RASPUNDERE A COMERCIANTULUI 
Site-ul www.Baby-Riki.ro, precum si orice software utilizat in cadrul acestuia sunt furnizate  in modalitatea in care se gasesc si atat cat sunt disponibile , fără nici un fel de garantii, exprese sau implicite, inclusiv, dar fără a se limita la, garantii implicite de comercializare, adaptarea la o anumită utilizare sau neîncălcarea Termenilor.
Nu ne asumam răspunderea pentru modificarea, suspendarea sau întreruperea site-ului www.Baby-Riki.ro , in tot sau in parte.

Livrarea produselor comandate pe site-ul nostru se efectueaza prin servicii de curierat. Comerciantul nu este responsabil pentru nelivrarea la timp a produselor, acest lucru tine de firma de curierat prin care au fost trimise. Uneori, datorita multitudinii de factori implicati in activitatea de curierat, termenele de livrare mentionate pot fi depasite, pot aparea situatii si cazuri speciale pentru care nu ne putem asuma raspunderea, deoarece odata predat coletul cu produsele comandate de dvs. catre firma de curierat, coletul este in custodia lor si termenii de livrare sunt responsabilitatea firmei de curierat.