Nord Est Veding SRL

BabyRiki Toys

Termeni și Condiții

Termeni și Condiții

Termenii si conditiile de folosire a acestui magazin online

Folosirea acestui site (vizitarea sau cumpararea produselor), implica acceptarea unor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor informatiilor furnizate de site. SC BabyRiki SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o alta notificare prealabila.

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului baby-riki.ro, imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date, este proprietatea SC BabyRiki SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al SC BabyRiki SRL a oricaror elemente din cele enumerate mai sus, se pedepseste conform legilor in vigoare. Informatiile din acest site, pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal si nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel, intr-un alt document sau material, fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

Securitatea datelor personale
Date neaparat necesare pentru facturarea pe persoana fizica: nume si prenume, adresa de resedinta si livrare, data de nastere, e-mail, seria si numar act de identitate.
Date neaparat necesare pentru facturarea pe firma: nume societate comerciala, cod fiscal, nr. inregistrare Registrul Comertului, cont bancar, banca, adresa sediu social, nume si prenume delegat si serie si numar CI daca este cazul.
Datele dvs. personale vor fi folosite de SC BabyRiki SRL si colaboratorii sai, numai in scopul declarat al acestui site si anume la facturare si la identificarea unica ca si client.
Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a vi se trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. SC BabyRiki SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care, la un moment dat, se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra personale in scopul realizarii unor campanii prin intermediul partenerilor nostri, vi se va cere acordul explicit.

Limitare de responsabilitate
Companiile, produsele sau serviciile mentionate in acest site sunt marci inregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva. Toate informatiile prezentate pe site-ul baby-riki.ro sunt furnizate fara nici un fel de garantie, expresa sau sugerata, incluzand fara a se limita la, garantiile de vanzare sugerate, potrivire pentru un scop anume. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastare. In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne contactati, pentru a putea lua masurile care se impun. Nu garantam ca informatiile sunt exacte, complete sau obiective, de aceea nimeni nu trebuie sa se bazeze pe ele pentru nici un scop.

SC BabyRiki SRL si partenerii sai, nu vor fi responsabili in urmatoarele cazuri:
In fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site
Pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe acest site
Pentru orice tip de erori sau omisiuni in continut, care pot conduce la orice fel pierderi
Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul baby-riki.ro si orice incercare de frauda, va fi raportata autoritatilor competente
Orice conflict aparut intre SC BabyRiki SRL si clienti sai se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti, iar in cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu si solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.
Societatea SC BabyRiki SRL , proprietarul baby-riki.ro isi rezerva dreptul de a selecta clientii si a nu trimite comenzi clientilor care din orice motiv, prezinta un factor ridicat de risc.
Orice produs achizitionat de pe baby-riki.ro, ramane proprietatea SC BabyRiki SRL , pana la achitarea integrala a acestuia si nu poate fi instrainat fara acordul in scris a societatii SC BabyRiki SRL. Cumparatorul va suporta toate cheltuielile legate de manipulare si transport pentru produsele neachitate total sau achitate partial. Cumparatorul este obligat sa puna la dispozitia reprezentantilor SC BabyRiki SRL , cale de acces catre locatia unde este amplasat produsul neachitat sau achitat partial, pentru ridicarea acestuia, la data si ora transmisa in scris cumparatorului.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate orice risc.

Preţurile produselor din acest magazin online sunt exprimate in LEI. Pretul fiecarui produs in parte, este pretul final, cu TVA

Cu respect,
Echipa baby–riki.ro